Oppskrift for HARIO kaldbrygger

Når solen skinner og temperaturen stiger, er det ingenting som slår en forfriskende kopp kaldbrygget kaffe. Med Hario kaldbrygger og vår etiopiske favoritt, Gedeo County, kan du lage en deilig, saftig og fruktig kaldbrygg som er perfekt for varme dager. Følg denne enkle oppskriften for å nyte en fantastisk kaldbrygget kaffe.

Ingredienser:

  • 53g filtermalt (eller finere) Gedeo County kaffe fra Etiopia
  • 745g kaldt, friskt vann
  • Hario kaldbrygger

Fremgangsmåte:

  1. Forbered kaffe og utstyr: Mål opp 53g filtermalt (eller finere) Gedeo County kaffe og ha den klar. Monter Hario kaldbryggeren og sørg for at den er ren og klar til bruk.

  2. Tilsett kaffe: Hell den malte kaffen i bryggerens filter, og jevn ut kaffesengen.

  3. Tilsett vann: Hell 745g kaldt, friskt vann forsiktig over kaffen i en sirkelbevegelse. Dette sørger for at all kaffen blir fuktet og at du får en jevn ekstraksjon.

  4. Rør forsiktig: Bruk en lang skje eller pinne for å røre forsiktig i kaffesengen, slik at du bryter opp eventuelle klumper og sikrer at all kaffen er fuktet.

  5. Sett i kjøleskapet: Dekk til Hario kaldbryggeren og sett den i kjøleskapet i 9 timer. Dette gir en langsom og jevn ekstraksjon, og skaper en fruktig og saftig smak i kaffen.

  6. Filtrer og server: Etter 9 timer, fjern Hario kaldbryggeren fra kjøleskapet og la kaffen sile gjennom filteret og inn i serveringskannen. Når all kaffen er filtrert, kan du helle den i et glass med is for en ekstra forfriskende opplevelse.

  7. Nyt din kaldbryggede kaffe: Nyt din deilige, saftige og fruktige Gedeo County kaldbrygg, perfekt for en varm sommerdag.

Denne enkle oppskriften for kaldbrygging med Hario kaldbrygger og Gedeo County kaffe fra Etiopia vil gi deg en forfriskende og velsmakende kaffeopplevelse når temperaturen stiger. Utforsk gjerne andre kaffesorter fra Carlos Coffee for å finne din personlige kaldbryggfavoritt.

Kaldbrygger